Autoverzekering

De autoverzekering is een term die verschillende begrippen omvat. Zo is er de verplichte verzekering BA auto, en bijkomende verzekeringen zoals (kleine) omnium en bijstand. Verder heeft elk type auto specifieke verzekeringen. Denk maar aan verzekeringen voor oldtimers, sportwagens, of bestelwagens en vrachtwagens.

Woningverzekering

Een woningverzekering (of brandverzekering) dekt de materiele schade veroorzaakt aan uw goed en de inhoud ervan. Deze polis dekt de aansprakelijkheid van de eigenaar of de huurder wanneer anderen schade lijden en vergoedt schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, een waterlek, glasbreuk en overstromingen.

Familiale verzekering

Een BA gezinspolis ("ba familiale") is een absolute aanrader. De polis bestaat hoofdzakelijk uit twee waarborgen: burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Aanvullend kunnen nog waarborgen worden toegevoegd zoals een bijstand. Sommige maatschappijen bieden een uitbreiding aan waarbij onder andere toevertrouwde voorwerpen worden verzekerd.

Rechtsbijstand

De meeste verzekeringen voorzien naast de waarborg burgerlijke aansprakelijkheid ook een waarborg rechtsbijstand. Dit is het geval bij bijvoorbeeld uw familiale verzekering en autoverzekering.

Wij adviseren om de waarborg rechtsbijstand te verzekeren bij een aparte, gespecialiseerde maatschappij. De hoofdreden hiervoor is vooral het vermijden van belangenconflicten.

Huispersoneel

Deze wettelijk verplichte verzekering dekt de arbeidsongevallen voor alle personen die u tewerkstelt, ongeacht het aantal personen. Bijvoorbeeld: poetsvrouw, babysitter, uw buurman die klusjes voor u uitvoert.

Uw aansprakelijkheid als leerkracht

Actief in het onderwijs? U bent aansprakelijk voor schade die uw leerlingen veroorzaken terwijl ze onder uw hoede staan! Deze verzekering dekt uw persoonlijke aansprakelijkheid als instructeur of leerkracht.

Hospitalisatie, gezondheidszorgen en tandbehandelingskosten

Een hospitalisatieverzekering is een aanvullende verzekering op de ziekteverzekering van het ziekenfonds. Er zijn verschillende formules op de markt waarbij u naar keuze een vrijstelling kan inbouwen en al dan niet een verblijf in een éénpersoonskamer verzekert.

Kunst & waardevolle voorwerpen

Waardevolle bezittingen zoals kunst, collecties, muziekinstrumenten, fotoapparatuur, antiek, schilderijen, of juwelen verzekert u best in een aparte polis. De woningpolis voorziet een gelimiteerde tussenkomst en de verzekerde waarde voor deze voorwerpen is beperkt. De oplossing voor een betere en ruimere dekking is een alle risicoverzekering.

Uitvaartverzekering

Een begrafenis of crematie wordt steeds duurder. Een uitvaartverzekering kan zorgen voor gemoedsrust, voor uzelf en uw familie.

Pensioensparen

U wenst uzelf en uw gezin te verzekeren van een mooi pensioen? Wij helpen u graag verder om een kapitaal op te bouwen waarbij u een maximaal fiscaal voordeel haalt!

 

Langetermijnsparen

U wenst uzelf en uw gezin te verzekeren van een mooi pensioen? Wij helpen u graag verder om een kapitaal op te bouwen waarbij u een maximaal fiscaal voordeel haalt!

 

Beleggen & niet-fiscaal sparen

Veilig beleggen of sparen kan via een verzekering reeds vanaf 35 euro per maand. Niet enkel voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor uw kinderen. Deze formule wordt eveneens gebruikt om uw vermogensoverdracht te regelen.Wij bieden verschillende formules aan, afhankelijk van de veiligheid die u verkiest.

 

Pleziervaartuigen

U kan bij ons ook terecht voor elke marine verzekering (yacht en pleziervaartuigen). Wij werken hiervoor samen met gespecialiseerde maatschappijen. De polis wordt hierbij volledig afgestemd op uw behoeften zoals de vaargebieden en eventueel gebruik voor waterskiën.

 

Fietsverzekering

Een fietsverzekering hoeft niet duur te zijn. Wij verzekeren nieuwe fietsen en tweedehandsfietsen tot 3 jaar oud. Alle types komen in aanmerking (elektrisch, MTB, racefiets, ...).