YOUR PLAN  OUR SOLUTION

Maatwerk gebaseerd op uw behoeften

 

Onafhankelijk advies

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar zijn wij niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij.  Hierdoor kunnen wij u steeds een gepaste verzekering aanbieden die nauw aansluit bij uw persoonlijke wensen. Wij maken samen met u een risico-analyse en bekijken hoe we uw risico kunnen beperken.

Gratis check-up

Bovendien maken wij steeds een marktvergelijking, gebaseerd op uw behoeften die wij vooraf samen bespreken. U kan ook beroep op ons doen voor een check-up van uw huidige verzekeringen tijdens een persoonlijke ontmoeting.

Bespaar uw tijd

Wij verzorgen de opvolging van uw dossier en bezorgen u eenvoudige tools waardoor u tijd bespaart. Wij vergemakkelijken bijvoorbeeld het invullen van een aanrijdingsformulier na een ongeval, maken een eenvoudige schade-aangifte mogelijk en zelfs het ondertekenen van uw polisdocumenten gebeurt zonder veel moeite elektronisch. Wij leggen u de details graag persoonlijk uit.

Voor iedereen!

Wij ondersteunen en leveren oplossingen voor particulieren, ondernemingen en expats.

Altijd bereikbaar 24/24 & 7/7

Wij streven ernaar om altijd bereikbaar te zijn, ook buiten de kantooruren. Heeft u een dringend probleem 's nachts of in het weekend, dan kan u ons bereiken op ons eigen noodnummer. Via onze klantenzone kan u op elk moment uw dossier raadplegen op uw smartphone, tablet of computer en eenvoudig een schadegeval melden of uw persoonlijke gegevens wijzigen.