Autoverzekering

De autoverzekering is een term die verschillende begrippen omvat. Zo is er de verplichte verzekering BA auto, en bijkomende verzekeringen zoals (kleine) omnium en bijstand. Verder heeft elk type auto specifieke verzekeringen. Denk maar aan verzekeringen voor oldtimers, sportwagens, of bestelwagens en vrachtwagens.

Hospitalisatie, gezondheidszorgen en tandbehandelingskosten

Een hospitalisatieverzekering is een aanvullende verzekering op de ziekteverzekering van het ziekenfonds. Er zijn verschillende formules op de markt waarbij u naar keuze een vrijstelling kan inbouwen en al dan niet een verblijf in een éénpersoonskamer verzekert.

Gewaarborgd inkomen

Indien u als zelfstandige na ziekte of een ongeval gedurende een langere periode niet meer kan werken, ontvangt u een beperkte uitkering van het ziekenfonds. U kan deze zelf aanvullen met een vervangingsinkomen.

Bedrijven en zelfstandige ondernemers

Als ondernemer neemt u dagelijks risico's om uw bedrijf te beheren of uw zelfstandige activiteit uit te voeren. Het is voor u essentieel om u goed te verzekeren. Hieronder vindt u de belangrijkste verzekeringen als ondernemer, ongeacht hoe groot uw bedrijf is.