Wie is Liebert & Partners?

WE  OUR CLIENTS

Uw belangen verdedigen is onze prioriteit.
Wij doen dit al meer dan 30 jaar voor gezinnen, zelfstandigen en KMO's.

 

Wij zijn onafhankelijk

Wij zijn verzekeringsmakelaar en zijn dus niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Wij vergelijken voor u de voorwaarden bij verschillende verzekeringsmaatschappijen en selecteren de beste oplossingen, afhankelijk van uw wensen. Dit bespaart u tijd, en u hebt de garantie dat u de juiste verzekering afsluit.

Wij zijn professioneel

Wij komen naar u toe om uw dossier te bespreken, maken gratis een risico-analyse en bezorgen u daarna vrijblijvend een voorstel.  Wij begeleiden onze klanten bij een schadegeval en komen altijd ter plaatse om het schadegeval te evalueren, al dan niet met een expert.

Wij delen ons netwerk en onze kennis

Wij volgen regelmatig opleidingen en onderhouden een nauwe band met verzekeringsmaatschappijen. Zo streven wij ernaar om op te treden als een optimale schakel tussen onze klanten en de maatschappijen.

Uw uitdaging is onze passie

Snel handelen bij een schadegeval, de juiste verzekering zoeken, de belegging die aansluit bij uw verwachtingen of het gepaste krediet uitwerken is onze passie. Wij werken graag een oplossing op maat uit. Moeilijk te verzekeren risico's zijn een uitdaging waarvoor wij graag de juiste verzekeraar zoeken.

Wij leveren maatwerk aan unieke klanten

Wij luisteren naar u en zoeken het gepaste krediet, de beste verzekering en de belegging die perfect aansluit bij uw verlangens. Elke klant is uniek, daarom staan wij op een persoonlijke dienstverlening en leveren wij maatwerk aangepast aan uw situatie.